Vendégház
Szállás a Tokaj-hegyaljai Erdőbényén, egy szépen felújított 19. századi vincellérházban.
vendégház
21695
page-template-default,page,page-id-21695,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Fedezzen fel valami újat

“Erdőbénye központjában találtunk rá erre az öreg vincellérházra, amelyet igyekeztünk stílusosan és a mai kor igényeinek megfelelően felújítani. Az álomból valóság lett és több száz elégedett szállóvendég ajánlásával büszkék vagyunk rá,
hogy mások örömét is szolgálja.”

Préselő csapat

Stílusos pihenés Erdőbényén

Az Erdőbényén, a tokaji borvidék szívében található Préselő Pincészet és Vendégház két szomszédos házban működik, amelyek a Préselő Ház és a Csillag Ház. A gyönyörűen felújított és jól felszerelt szobákon kívül, közös társalgó, valamint hangulatos kert és terasz áll a vendégek rendelkezésre, grillezési lehetőséggel.

WiFi

A szálláshely teljes területén díjmentes WiFi internet-hozzáférés biztosított.

Bár

Kávéházi minőségű, tökéletes kávé, jéghideg pezsgő és Préselő borok széles választéka.

Klíma

Nyáron légkondicionált, hűs szobák, télen fűtött helyiségek.

Kiváló szállás, biztos visszatérünk

“Barátságos vendéglátás, gyönyörű szállás, élőben még szebb mint a képeken. Ízléses berendezés, tágas szoba, finom reggeli. Csak ajánlani tudom! A bor kiváló.”
Anita

Rendkívüli

“Elképesztően szép hely, nagyon kedves tulajdonos, stílusosan berendezett, ízléses környezetben, nagyon jó borok és szívélyes vendéglátás.”
Makkay

Feltöltődésre tökéletes

“A reggeli házias, bőséges, finom. A környék igazi gyöngyszem, csak ajánlani tudom mindenkinek aki kikapcsolódni szeretne és élvezni a fantasztikus borok aromáit.”
Letícia

Szeretettel várjuk! Mikor szállna meg nálunk?