Préselő Vendégház
Szállás a Tokaj-hegyaljai Erdőbényén, egy szépen felújított 19. századi vincellérházban.
vendégház
21695
page-template-default,page,page-id-21695,page-parent,theme-stockholm,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Fedezzen fel valami újat

„Erdőbénye központjában találtunk rá erre az öreg vincellérházra, amelyet igyekeztünk stílusosan és a mai kor igényeinek megfelelően felújítani. Az álomból valóság lett és több száz elégedett szállóvendég ajánlásával büszkék vagyunk rá,
hogy mások örömét is szolgálja.”

Préselő csapat

Stílusos pihenés Erdőbényén

Az Erdőbényén, a tokaji borvidék szívében található Préselő Pincészet és Vendégház két szomszédos házban működik, amelyek a Préselő Ház és a Csillag Ház. A gyönyörűen felújított és jól felszerelt szobákon kívül, közös társalgó, valamint hangulatos kert és terasz áll a vendégek rendelkezésre, grillezési lehetőséggel.

    Sorry, no posts matched your criteria.

WiFi

A szálláshely teljes területén díjmentes WiFi internet-hozzáférés biztosított.

Bár

A Préselő Pincészet teljes borkínálata, száraz és édes tokaji borok, habzók és pezsgő.

Kerékpár kölcsönzés

Zempléni bringás kirándulásokhoz túra kerékpárok kölcsönzési lehetősége.

A Préselő Vendégház összes szolgáltatása A-tól Z-ig

Kiváló szállás, biztos visszatérünk

„Barátságos vendéglátás, gyönyörű szállás, élőben még szebb mint a képeken. Ízléses berendezés, tágas szoba, finom reggeli. Csak ajánlani tudom! A bor kiváló.”
Anita

Rendkívüli

„Elképesztően szép hely, nagyon kedves tulajdonos, stílusosan berendezett, ízléses környezetben, nagyon jó borok és szívélyes vendéglátás.”
Makkay

Feltöltődésre tökéletes

„A reggeli házias, bőséges, finom. A környék igazi gyöngyszem, csak ajánlani tudom mindenkinek aki kikapcsolódni szeretne és élvezni a fantasztikus borok aromáit.”
Letícia

    Sorry, no posts matched your criteria.

Szeretettel várjuk! Mikor szállna meg nálunk?